Trend Zone

Powered by MPI

Torsdag den 3. september

Programmet opdateres løbende.

MPI (Meeting professionals international) står i spidsen for programmet på Trend Zone. Torsdag er dedikeret til indlæg og workshops om nye og spændende løsninger til bedre møder. Du kan også høre David Guldager fortælle om Coronas ”tvangsmodning” af den digitale virkelighed og Christian Bitz om bæredygtig mødeforplejning.

Dagen faciliteres af Majbritt Sandberg, President MPI Scandinavia, Co-founder af Pankaik Agency og Helle Svaneborg, Past President MPI Denmark og bestyrelsesmedlem af MPIs International Board of Directors.

Kl. 09.45 – 10.30

Workshop - Skab oplevelser

Workshoppen har fokus på, hvad den gode oplevelse indeholder - nu hvor pandemier er et vilkår, som vi skal forholde os til. Når behovet for sikkerhed er opfyldt hos vores gæster, står behovet for at socialisere og tripper på dørkanten. Hvordan skaber vi nærvær, relationer og netværk på afstand? For hvorfor ellers mødes i det fysiske rum? Deltag i workshoppen Oplevelsesøkonomi i Gæsterejsen med brainstorm over nye måder at interagere og kom hjem med konkrete ideer til den næste event du planlægger.

Nille Presskorn, underviser og specialist i gæsterejser
Nille er master i projektledelse fra Roskilde Universitet og virker som underviser, foredragsholder og proceskonsulent hos Asnæs og Vangstrup. Nille er forfatter til bøger om serviceinnovation og salgspsykologi.

 

 

Kl. 10.45 – 11.30

Workshop - How to create sessions that fit your audience like a glove

Learn from theory, experience and discussions how to make the right choices in your session types. Get away from the presenter on stage with a death-by-powerpoint-session and think in an early stage about what brains need.

Ingrid Rip, Event Designer & Owner of RREM
Ingrid Rip is a versatile conference and event professional with a track record of over 25 years. She has a passion for human development and flawlessly combines this with her industry knowledge in her role as a certified event designer, certified trainer, project manager and consultant.

 

Kl. 11.45 – 12.15

Udnyt den nye digitale virkelighed

Coronaen har vendt op og ned på hverdagen. Den digitale verden er blevet tvangsmodnet 10 år frem og har pludselig åbnet for helt nye muligheder og potentialer. Det gælder bare om at kunne se dem og til dels forstå dem.

David Guldager give dig et overblik over, hvor den digitale verden nu har bevæget sig hen, og hvilke nye muligheder det har åbnet for.

Lige siden den første iPhone ramte verdensnyhederne har David Guldager været på forreste række og testet, analyseret og gravet sig ned i de seneste teknologiske tendenser. I dag fokuserer han på hvilke tendenser og teknologiske fremskridt, vi kommer til at beskæftige os med i fremtiden. Det gør han både gennem tv som ekspert og vært på forskellige produktioner og med sine mange foredrag, som han holder over hele landet.

David Guldager, Foredragsholder, TV vært, Tech entusiast

 

Kl. 12.30 - 13.00

Sund mad på konferencer

De fleste hoteller har fokus på sundhed og bæredygtighed, men hvad skal hotellerne være indstillet på i 2020 og frem? Hvad forventer kunderne og hvordan imødekommer vi dem? Christian Bitz fortæller om  konceptet, som han har udviklet med Himmerland Golf og Spa Resort og giver sit bud på fremtidens konferencemad.

Christian Bitz, Ernæringsekspert

 

Kl. 13.45 - 14.45

Solution Zone - Find de bedste løsninger (Kræver tilmelding)

Savner du som mødeplanlægger sparring med andre mødeplanlæggere og inspiration til nye måder at gøre tingene på?

I Solution Zone lover vi dig god sparring og videndeling om konkrete udfordringer og løsninger i arbejdet med at skabe endnu bedre arrangementer.

Workshops afholdes i samarbejde med MPI (Meeting Professionals International) og afvikles 2 gange i løbet af EXPO’en. 

  • Onsdag den 2. september kl. 15.30-16.30
  • Torsdag den 3. september kl. 13.45-14.45

Du giver input til emner på workshoppen ved din tilmelding. Det kunne f.eks. være corona-sikkerhed, digitalisering, bæredygtighed etc. Baseret på alle deltageres input vælger vi de emner, som vi vurderer har størst relevans for flest.

Du tilmelder dig Solution Zone ved at sende en mail til nmee@kursuslex.dk

Din tilmelding skal indeholde navn, virksomhed, mobilnummer og en beskrivelse af de arbejdsrelaterede udfordringer, du godt kunne tænke dig at arbejde med på workshoppen. 

 

 

ANNONCE:

Partner