Trend Zone

Onsdag den 2. september

Der kan forekomme programændringer, hvilket vil blive opdateret løbende


David Guldager, moderator

Trend Zone præsenterer nye og spændende tekniske løsninger til bedre møder. Opfindere og virksomheder præsenterer egne nye produkter, og TV2-værten og gadget-eksperten David Guldager styrer scenen og spørgsmålene.

David Guldager, Foredragsholder, TV vært, Tech entusiast

Kl. 10.00 – 10.20

FN’s verdensmål som aktivt værktøj i virksomheden
– ZOO som eksempel

Med udgangspunkt i Zoologisk Have Københavns arbejde med FN’s verdensmål, stilles skarpt på hvordan verdensmålene kan bruges aktivt i arbejdet med virksomhedens berettigelse.

Få inspiration til hvordan I kan bruge FN’s verdensmål som del af jeres møder og konferencer.

Louise Nordbjerg, Undervisnings- og Udviklingsansvarlig, Zoologisk Have.
Ekspert og ambassadør på FNs Verdensmål.

Kl. 11.00 – 11.30

Når teknologien hjælper os til at blive bedre mennesker

Hvordan kan teknologi hjælpe os til at blive bedre mennesker? Det er der heldigvis mange svar på, og en af dem er bl.a. hvordan vi kan blive mere bæredygtige. For selv om teknologien er et tveægget sværd, der både er én af de helt store syndere, når vi klima og bæredygtighed, så er det paradoksalt nok også et af de steder, vi kan få størst hjælp på vores rejse. David Guldager vil fortælle om de seneste tendenser, og vise hvordan teknologien kan bidrage til en positiv udvikling for omverdenen og os mennesker.

Lige siden den første iPhone ramte verdensnyhederne har David Guldager været på forreste række og testet, analyseret og gravet sig ned i de seneste teknologiske tendenser. I dag fokuserer han på hvilke tendenser og teknologiske fremskridt, vi kommer til at beskæftige os med i fremtiden. Det gør han både gennem tv som ekspert og vært på forskellige produktioner og med sine mange foredrag, som han holder over hele landet.

David Guldager, Foredragsholder, TV vært, Tech entusiast

Kl. 12.45 – 13.30

Adfærdsdesign  og bæredygtighed

Sille Krukow er forfatter og medvært på det danske tv-show “Vanens Magt”, hvor hun nudger danskerne til bedre hverdagsbeslutninger. Hun er  nudging- og adfærdsdesignekspert, som tror på adfærd som nøglen til at drive globale forandringer, og en måde at indføre sundere, grønnere og sikrere beslutninger i hverdagen for flertallet.

I dette foredrag introducerer Sille Krukow grundlæggende teorier, indsigter og eksempler på, hvordan man kan tilrettelægge hverdagen og omgivelserne for at ændre adfærd, samt hvordan man kan nudge medarbejdere og forbrugere for at ændre dem i retning af mere bæredygtige, effektive og digitale arbejdsprocesser og forbrugsmønstre.

Sille Krukow, Nudging- og adfærdsdesignekspert

Partner