Tech Lounge

David Guldager, moderator

Tech Lounge præsenterer nye og spændende tekniske løsninger til bedre møder. Opfindere og virksomheder præsenterer egne nye produkter, og TV2-værten og gadget-eksperten David Guldager styrer scenen og spørgsmålene.

Program

Torsdag den 28. marts

Kl. 10.30

Conferize vil forandre mødeindustrien

Conferize er i færd med at forandre mødeindustrien. Sammen med arrangører i flere end 140 lande er de en del af en global bevægelse, som alle kommer til at mærke.

Conferize fokuserer mindre på systemer og logistik og mere på at bringe mennesker sammen og dele ideer. Det er et opgør med den måde, som industrien har fungeret på - og hvis man ikke er klar til det skifte, kommer det til at gøre ondt, siger Conferize. Men mulighederne er samtidig mange og store.

Det samme skift er sket med publishing, som Martin Ferro-Thomsen også var med til at forandre via Issuu, der i dag bruges af over 100 mio. mennesker hver måned og er udråbt til verdens 4. mest indflydelsesrige online service.

V/ Martin Ferro-Thomsen, Founder

Kl. 11.30

Okayfood

Deltagere i møder og konferencer kan have madallergi eller en særlig madpræference. Okayfood er en ny digital service, der gør det lettere for arrangører og deltagere at registrere de særlige madbehov – og samtidig overholde de nye GDPR-regler.

V/ Michael Lykke, Founder

Kl. 12.30

DigitalGuest

DigitalGuest arbejder med at digitalisere gæsteoplevelsen på hotellet. Det hele startede med en digital erstatning af den gamle værelsesmappe, og nu kan DigitalGuest kalde platformen en kommunikations- og mersalgsplatform.

Få et indblik i historien, produktet og mulighederne med digitalisering på hotellet.

V/ Christian Markedal, CEO

Hovedsponsorer