Tech Lounge

David Guldager, moderator
Tech Lounge præsenterer nye og spændende tekniske løsninger til bedre møder. Opfindere og virksomheder præsenterer egne nye produkter, og TV2-værten og gadget-eksperten David Guldager styrer scenen og spørgsmålene.

Program

Onsdag den 27. marts

Kl. 10.30

Kunstige kolleger

Kunstig intelligens vil være en del af alle virksomheder inden for få år. Denne talk handler om, hvordan medarbejdere kan begynde at arbejde med kunstige kolleger, og hvordan medarbejdere i alle typer af virksomheder i højere grad kan bruge kunstig intelligens til at træffe viden-baserede beslutninger..

V/ Thomas Martinsen, Direktør Blue Fragments

Kl. 11.30

Fremtidens møder giver dig overblikket tilbage

Forestil dig en verden uden at skulle skrive klassiske mødereferater. Det er svært, men med nye teknologier som kunstig intelligens, talegenkendelse og machine learning har FirstAgenda udviklet en mødeplatform, der automatiserer referatet, fastholder viden fra dine møder, og giver dig mulighed for at søge i lyd og tekst fra dine møder.

V/ Kasper Lyhr, CEO – First Agenda

Kl. 12.30

Mødeapps er det nye sort

En mødeapp samler al praktisk information om mødet, eventen eller konferencen i den telefon, du alligevel har i lommen. Program, tider, frokost, parkeringsmuligheder mm.

Al den information, du tidligere havde i mails, på print, i noter på din telefon osv., kan du nu samle ét sted. Du får også mulighed for at kommunikere med dine gæster før, under og efter arrangementet, gennemføre surveys og udsende materiale fra arrangementet samt sende push notifikationer på planlagte tidspunkter eller ad hoc, hvis behovet opstår. 

V/ Lars Thordahl, direktør, Experience Partner

Hovedsponsorer