Learning Zone by MPI

Der kan forekomme programændringer, hvilket vil blive opdateret løbende

Learning Zone by MPI har MPI tilrettelagt et program, hvor der er fuld fokus på involverende læring gennem indlæg og workshops. MPI Scandinavia er en del af verdens største faglige netværk for møde og eventbranchen med over 17.000 medlemmer.

(Form: "Silent" - alle tilhører får hovedtelefoner på).

Program onsdag 2. september

På messens første dag har vi fokus på de nominerede til Danish meeting & event award. Her kan få inspiration til dit næste sociale, eller faglige event og møde en række af de nominerede til awarden. 

Dagen er faciliteret af Majbritt Sandberg (TV), President MPI Scandinavia og Co-founder af  Pankaik Agency,
Helle Svaneborg (TH), Past President MPI Denmark og bestyrelsesmedlem af MPIs International Board of Directors.

      

 

Kl. 9.45 - 10.30

Best professional event

Mød 3 af de 4 nominerede og få inspiration til at planlægge konferencer og møder med fagligt indhold samt arrangere knivskarpe events, hvor læring og inspiration er i fokus, så du sikrer, at deltagerne går hjem med ny viden. 


1.Bureau: Brandvenue

Case: Event for Maersk Global Sales

Brandvenue skabte en 4 dages-konference for Maersk Global Sales, med 2300 deltagere fra 56 forskellige lande, på 6 forskellige venues i Madrid. Konferencen havde til formål at samle deltagerne og faciliterer videndeling, netværk og samarbejde, der kunne kickstarte den forenede internationale salgsenhed hos Maersk.

2. Bureau: Create Cph

Case: Event for Aldi

Opgaven for Create Cph var at samle 2500 medarbejdere og 500 leverandører på 6 konferencer spredt på 3 forskellige lokationer henover 3 sammenhængende dage med en tidsramme på kun 7 uger fra første brief til færdig eksekvering.

På kun 7 ugers skulle ALDI Danmark implementere en helt ny marketing strategi, og det krævede, at de fik taletid direkte til alt personale i alle deres 187 butikker.

3. Bureau: Eventually

Case: Welcome Home for HMD Global 

I tråd med HMDs slogan ”Home of the Nokia phones”, skabte Eventually “Welcome to your Nordic home in Barcelona”. En udendørs stand bygget som en landsby bestående af en samling træhuse med hver deres funktion – mødelokaler, F&B-områder, udstillingshus, etc. Formålet var brandawareness og leadgenerering i forbindelse med lanceringen af 5 nye Nokia telefoner.

Læs mere om kriterierne for Best professionel event her

Kl. 11.00 - 11.45

Best social event

Her vil 2 af de nominerede give dig, som planlægger farverige fester, masser af inspiration til events der samler medlemmer eller medarbejdere omkring en uforglemmelig oplevelse.

  • Bureau: Humanic
    Case: Novo Nordisk – Collaboration Game
    Humanic fik til opgave af Novo Nordisk at lave et arrangement, som aldrig var set før. Arrangementet skulle involvere 350 medarbejdere, som alle skulle samarbejde på tværs af køn, alder og etnicitet, samtidig med at ingen flaskehalse eller ventetid måtte opstå.

  • Bureau: kiwibirds
    Case: The O Club
    kiwibirds arrangerede et internt event hos Novo Nordisk for 400 medarbejdere i Tivoli Congress center. En fejring af lanceringen af diabetes 2 midlet, Ozempic. Et moderne og sofistikeret take på den klassiske ’galla fest’, blev skabt med udgangspunkt i den eksklusive ”The O Club”.


Læs mere om kriterierne for Best social event her

Kl. 12.45 - 13.30

Best young talent

Vores branche har brug for unge talenter og hvis du vil vide mere om, hvordan du tiltrækker eller udvikler næste generation, så kom og hør de 3 nominerede bud på hvad, der er vigtigt for dem. 

Panelet er faciliteret af Karen Christina Spuur, der er ekspert inden for ledelse af unge og som vil fortælle mere om, hvordan arbejdsgivere kan de få det bedste ud af den energi, passion og stærke faglige kompetencer unge ansatte tager med sig ind på arbejdspladsen. 

De nominerede er: 

1. Amanda Natalie Fellov, Themes & Event Manager, DFDS
2. Anna Asmind Rosendal, Receptionistelev, Severin Kursuscenter
3. Mohammed Hamudii Chanchiry, Conference Manager, Scandic Sluseholmen

Facilitator: Karen Christina Spuur, Lektor i ledelse, organisation og kommunikation på Cphbusiness. 

Karen Christina Spuur har de seneste 10 år arbejdet med ledelse og er forfatter til bogen “Ledelse af unge - Hvordan man tiltrækker og fastholder med nærværende ledelse”.

Læs mere om kriterierne for Best young talent her

Kl. 14.45 - 15.45

Solution Zone - Kræver tilmelding

På denne ‘World Café’ workshop får du allerede, når du tilmelder dig mulighed for at give input til konkrete udfordringer inden for mødedesign, bæredygtighed eller lignende, som du har i dit liv som mødeplanlægger. Baseret på de samlede input, inddrages forskellige eksperter, som vil cirkulere og facilitere videndeling omkring bordene, hvor alle kan trække på hinandens erfaringer inden for konkrete emner. Solution Zone afvikles 1 gang pr. dag og varer 1 time.

Tilmelding til Solution Zone åbner i april.

Partner