Program Inspiration Hall

Torsdag den 28. marts

Kl. 09.30 - 10.10

Vind med vilje!

Et foredrag om at holde sig på toppen og blive der. I foredraget fortæller Mette Bloch, hvordan du let kan ændre dine dårlige vaner, og hvordan du opnår mere energi og overskud, uanset om det er på job, i fritiden eller derhjemme.

Det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at have det sjovt og få mere begejstring ind i dit liv. Glæde er bundlinjen, som mange virksomheder vil have stor gavn af at arbejde med.

Med det underholdende foredrag, får du en viden, der med garanti vil bidrage positivt til både arbejds- og privatliv.

V/ Mette Bloch, Dobbelt verdensmester i roning og foredragsholder

 

Kl. 11.00 - 11.40

Fremtidens møder og konferencer

Fremtidsforskeren James Bellini er ekspert I at udpege de nye trends og strategiske udfordringer, som møde- og eventbranchen møder nu og i tiden frem til 2025.

Han har mere end 25 års erfaring som TV-vært på BBC og er medlem af tænketanken på Hudson Institute.
James Bellini har skræddersyet dagens indlæg til Nordic Meetings & Events Expo.

BEMÆRK! Foredraget er på engelsk.

V/ James Bellini, Fremtidsforsker

Kl. 13.00 - 13.40

Lad andre få et positivt indtryk af dig

Fransk-kanadiske Julien S. Bourrelle er uddannet raketforsker, og kendt for sine foredrag om skandinavisk kultur, netværksopbygning og præsentationsteknik. Han har arbejdet med internationalisering i 10 år og blev i 2014 tildelt Top-10 prisen af Kronprins Haakon. Top-10 prisen er en årlig kåring af fremragende internationale rollemodeller i det norske arbejds- og samfundsliv.

I sit indlæg deler Julien sine kundskaber om, hvordan du skaber kontakt til andre og får dine omgivelser til at føle sig trygge. Han præsenterer konkrete metoder til at skabe bedre kontakt til andre og få dem til at få et positivt indtryk af dig. Indlægget handler om at være mere bevidst om, hvordan man kommunikerer og hvordan man bliver opfattet i sociale sammenhæng.

V/ Julien S. Bourrelle, Author, Keynote Speaker & Rocket Scientist

Kl. 14.30 - 15.10

Mit lykkelige land

Hvorfor kåres danskerne gang på gang som et af verdens lykkeligste folkefærd? Og hvordan ser lykken egentlig ud? 

Det er nogle af de spørgsmål, som grevinde Alexandra forsøger at finde svar på, og som udgør omdrejningspunktet i hendes foredrag ”Mit lykkelige land”.

Grevinde Alexandra har rejst Danmark rundt for at finde ud af, hvorfor danskerne gang på gang får benævnelsen ”Verdens lykkeligste folk”. I den forbindelse har hun udgivet bogen ”Mit lykkelige land”. For hvad betyder vores danske traditioner? Og vores stærke tillid til hinanden? I mødet med danskerne oplevede hun et fællesskab, som gjorde meget stort indtryk på hende, og som hun også selv blev inddraget i. Især én meget stærkt oplevelse, som støttede fællesskabsfølelsen, træder særligt frem fra denne research tur landet rundt. Mon ikke, hun også gerne fortæller om denne stærke oplevelse, hvor hun i den grad var udfordret – men overvandt sig selv. 

I sit foredrag kommer Alexandra også ind på, hvordan det var som 31-årig at forlade sin hidtidige tilværelse i en af verdens største byer, Hongkong, for at bosætte sig i marsken i Sønderjylland og blive en del af den kongelige familie.

v/ Grevinde Alexandra

Hovedsponsorer