Hovedscene

Onsdag den 1. september

Programmet opdateres løbende.

 

Konferencier: 

Abdel Aziz Mahmoud

Abdel Aziz Mahmoud har, som en af Danmarks mest fremtrædende og profilerede journalisten ved bl.a. DR, en indsigt og skarphed, der gør, at vi trygt lader ham styre slagets gang på Hovedscenen. Dagen byder både på præsentationer, interview med Thomas Vinterberg og en række små overraskelser.

 

Kl. 09.30 - 10.15

Mia Wagner

Lyt, lær og lad dig inspirere til hvorfor det er så vigtigt at kæmpe for ligestilling nu og for de næste generationer. Mia Wagner fortæller åbent om personlige og professionelle op-og nedture. Hvad der har givet modet og styrken til at tage kampen op, gået fra et sikkert job som jurist til at blive iværksætter med bl.a. virksomheden Nordic Female Founders, hvor hun styrker kvinder og kvinders position i dansk erhvervsliv.  

Kl. 11.00 - 11.45

Flemming Møldrup

Med baggrund som livsstilsekspert, reklamemand, tekstforfatter, konceptudvikler, livsnyder og nysgerrig, så har Flemming Møldrup masser af erfaring og deler gerne ud af hans syn på fremtidens ansvarlige forretning. Hvad forventes der af virksomhederne af fremtidens forbrugere og medarbejdere?

Flemming Møldrup taler ud fra de 7 principper for, hvordan man øger virksomhedens positive impact i og på verden – ugen at gå på kompromis med indtjeningen.                                     

Kl. 14.00 - 14.45

Thomas Vinterberg

Oscarvinder Thomas Vinterberg – manden bag Druk - Den Bedste internationale film ved dette års Oscar-uddeling besøger hovedscenen, hvor han og Abdel Aziz Mahmoud tager en snak om livet, filmen, hvor inspirationen kommer fra, de lidt skæve vinkler og naturligvis også lidt om det store event.

Kl. 15.30 - 16.15

Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen har en mening - og hun deler gerne ud af den.

Anne har konstant fingeren på pulsen og har stor indflydelse på danskernes meningsdannelser. Vi lytter gerne til hende, og det gør vi også, når hun går på hovedscenen og fortæller om digital dannelse.
Emnet er ikke nyt, men det ændre sig konstant og Anne Sophia giver os gode råd og værktøjer til hvordan vi begår os på SoMe.  

 

Sponsorer