Program

Foredrag, events og inspiration

Udover de mange udstillere på Nordic Meetings & Events Expo kan du på de forskellige scener og loungeområder
også få viden, inspiration og gode tips til mødeplanlægningen. Programmet bliver løbende opdateret.

Inspiration Hall bliver du underholdt og inspireret af en række kendte foredragholdere og i Event Zone
kan du møde spændende eventbureauer og opleve eksempler på kreative events. 

I Tech Lounge får du viden om de digitale muligheder og fremtidens møder.

Learning Lounge by MPI har MPI tilrettelagt et program med korte faglige foredrag.

 

Inspiration Hall

Det sker på Inspiration Hall

På Hovedscenen bliver du inspireret af kendte foredragsholdere fra både erhvervslivet, medie, forfatter- og kommunikationsverdenen.

Du får gode råd til kommunikation på alle niveauer og kan høre om de nyeste teknologier indenfor mødeteknologi, som bringer dig i dialog med dine mødedeltagere.

Learning Lounge by MPI

Det sker i Learning Lounge by MPI

Learning Lounge by MPI er et inspirerende lounge-område, hvor du kan tage et frikvarter fra messen og blive inspireret med ny viden. Vores mission er at give dig forskellige perspektiver på, hvordan møder og konferencer giver størst mulig værdi - her, nu og i fremtiden. Vi har samlet en vifte af forskellige indlægsholdere fra både ind- og udland, og begge dage vil der være korte inspirationsindlæg.  

 

Tech Lounge

Det sker i Tech Lounge

Tech Lounge præsenterer nye og spændende tekniske løsninger til bedre møder. Opfindere og virksomheder præsenterer egne nye produkter, og TV2-værten og gadget-eksperten David Guldager styrer scenen og spørgsmålene.

Event Zonen

Det sker i Event Zonen

I Event Zonen kan du høre foredrag om de nyeste tendenser i event-branchen og booke personlige møder med eventleverandører, og selv blive en del af et event.

Der er ikke et fast program for Eventzonen, da der løbende foregår events i området. Så kig forbi og oplev, hvad de forskellige formår og få en snak med de udstillende eventbureaer.

Hovedsponsor