Partnere 

Nordic Meetings & Events EXPO er en stor og vigtig begivenhed, som ikke
 kan løbe af stablen uden, at der står et stærkt team af sponsorer og samarbejdspartnere bag. 

Tak til alle som bakker op om Nordic Meetings & Events EXPO.

Sponsormuligheder
Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen.

Kontakt Christina Kjær Nielsen, projektleder for Nordic Meetings & Events EXPO på ckn@kursuslex.dk for at høre mere.

Partnere

Blomsterdesign

Med blomsterne som centralt holdepunkt løser Bo Büll opgaver indenfor blomsterdesign og totale eventløsninger i enhver tænkelig skala. Det kan være alt for den gigantiske temafest på et renæssanceslot i sommernatten til design af unika headgear til haute couture modeshows. Altid er det æstetikken og den ypperste kvalitet, der er i højsædet, når Bo Bull med sit internationalt anerkendte øje og håndværk sætter sit præg. Intet er ligegyldigt og ingen udfordring er for lille eller for stor.
Bo Büll Flower Design står for al blomsterudsmykningen og dekoration på Nordic Meetings & Events Expo 2020.

Læs mere om Bo Büll

  

Cocktail Company

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser – både i form af cocktailkurser, komplette barløsninger og cocktail pairing til middage. Cocktail Company er drevet af innovation - og  seneste skud på stammen er Graffiti cocktails, som gør det er muligt at printe motiver i skummet på din cocktail. Kom forbi Cocktail Companys stand og hør mere - selvfølgelig mens du får slukket tørsten med lækre smagsprøver. 

Du kan også opleve Cocktail Companys lækre cocktails til Danish Meeting & Events Award d. 2. september  kl. 17.00-18.30, hvor virksomheden serverer cocktails med og uden alkohol.

Læs mere om Cocktail Company

 

Egons A/S

Egons har mere en 35 års erfaring i alle former for buskørsel og råder over en flåde af topmoderne busser og minibusser med alt tænkeligt udstyr. Professionelle og serviceminded medarbejdere hjælper gerne med planlægning af hele kørselsarrangementet så specifikke ønsker og behov bliver opfyldt. Egons har busbranchens højeste miljøcertificering. Det betyder, at de hele tiden arbejder på at sikre miljøet omkring dem gennem uddannelse af chauffører og indkøb af nyeste busser til deres busflåde. 

Der arbejdes løbende på at nedbringe udledningen af miljøskadelige stoffer fra busserne og det er målsætningen at bidrage til en mindskelse af CO2 udslippet gennem energirigtig kørsel og minimering af tomgang.

Egons har en kontinuerlig udskiftning af busser, og deltager aktivt i udviklingen af nye miljøvenlige busser.

Læs mere om Egons A/S

 

JDE Professional

JDE Professional er stolte over deres lange historie, som strækker sig over mere end 260 år. Det hele startede i 1753 i den hollandske by Jouvre hvor brandet Douwe Egberts opstod. Siden er deres portfolio blevet udvidet, og deres mange års viden og passion for kaffe er samlet i hver en kop kaffe fra bl.a. Café Noir, Gevalia, Karat, L’OR og Piazza d'Oro.  De er drevet af deres passion for kaffe & te og tager hånd om mennesker og miljøet. JDE's program omfatter 3 kerneområder:

  • De støtter globale partnerskaber og projekter, for at løse de mest udfordrende problemer.
  • De køber certificeret kaffe og te med internationalt anerkendt standarter som UTZ, Rainforest Alliance og Fairtrade.
  • Gennem deres leverandørinitiativ samarbejder de direkte med deres leverandører for at forbedre arbejdsvilkårene og beskytte naturressourcerne, hvor kaffe og te dyrkes.

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger og leverer 800.000.000 kopper kaffe om året – eller 26 kopper i sekundet. Du kan både købe og lease deres kaffemaskiner, som findes i mange typer, alt efter om du er en stor eller lille virksomhed, et kontor eller et hotel og meget mere. De leverer den komplette kaffeløsning til din virksomhed med maskine, kaffe, te og tilbehør, og vores landsdækkende serviceafdeling er med til at sikre driftssikkerheden.

Læs mere JDE Professional

 

Livehouse

Livehouse works with and for client moments, seeking the best technical scenario for any event. At the Expo Livehouse is responsible for all AV solutions in the two stage areas.

With eye for event details and message, and innovative approach in how to make the most out of the money – Livehouse aims to reach client audience anywhere, anytime with A/V and T (where T is for “Technology” and a new part of AV)

Livehouse supplements any client moment with the highest quality coverage of the event, from arrival over speakers to show and on demand via AV coverage and technology in order to capture the moments and options to interact with delegates onsite or remote anywhere in the world. This covers both Audio, Video and technology – where our extensive experience from Production and streaming is supplemented with our own developed technology solutions in event and chip technology – enabling organizers to interact with delegates pre, during and post events. Working by the phrase “Capture your moments” – Livehouse wants client moments to be engageable and last forever.

 Læs mere om Livehouse

 

 

Oskar Davidsen Co

BÆREDYGTIGHED PÅ VINKORTET

Som det første vinfirma i Danmark er Oskar Davidsen & Co. stolte af at kunne præsentere en ny serie af vine der fremhæver at disse er “CO2-FRIENDLY BOTTLED”. En væsentlig reduktion af CO2-belastningen. Sammenlignet med flaskeimporteret vare fra samme land.

Se mere på www.co2friendlywine.eu

Serien vil kunne smages på standen sammen med et udvalg af deres økologiske vine. 

Deres primære fokus er ”BISTROMANIA” vine og spiritus, som er kendetegnet ved ”moderne value-for-money-oplevelser i høj kvalitet”. De mener nemlig ikke, at gode og spændende vine altid behøver at koste en formue.

Oskar Davidsen & Co. har et landsdækkende team af sommelieruddannede konsulenter, som alle står klar til at hjælpe med at udvikle interessante vin- og spirituskort, tilpasset efter hvilket koncept det skal bruges under.

Læs mere om Oskar Davidsen & Co

 

PUUF

PUUF er markedets mest bæredygtige designpartner for møder og events. De har eksperimenteret med miljøansvarlighed helt fra starten. Upcycling blev deres lidenskab, fokus og strategi. Det har resulteret i bæredygtige, mangfoldige og afbalancerede produkter designet og bygget lokalt i Europa.

PUUF planlægger miljøbevidst alle elementer i sin arbejdsproces: design, produktion, restaurering, logistik og affaldshåndtering.

Oplev PUUFs smukke indretning i nmees foyer, i Green Zone og i Trend Zone.

Læs mere om PUUF

 

Trippus

Trippus er et komplet værktøj til håndtering af arrangementer, konferencer, møder og kurser. Gennem smidig administration får du fuld kontrol og skaber engagement – før, under og efter dine events. 
På Nordic Meetings & Events Expo står Trippus for alle registreringer og tilmeldinger til messen samt award og sørger for det komplette overblik fra planlægningen sættes i gang til navneskiltene bliver udskrevet.

Læs mere om Trippus

 

WaterCompany

Water Company Aps er en klimaneutral virksomhed, der arbejder for at nedsætte CO2 forbruget i Danmark. De leverer vandautomater, som filtrerer, køler og tilsætter brus til dit lokale vand. De udlejer og sælger vandautomater til hoteller, restauranter og virksomheder i hele landet.

Læs mere om Water Company