Corona Virus

Udskydelse af Nordic Meetings & Events Expo 2020

De seneste uger har Corona-virus og frygten for yderligere smittespredning stået allerhøjest på dagsordenen. For at undgå at udsætte nogen for unødig smitte-fare, har vi derfor besluttet at udskyde Nordic Meetings & Events Expo og i stedet afholde messen den 2. - 3. september 2020 i Forum.

Beslutningen er taget på baggrund af samtaler med mange gæster, udstillere og samarbejdspartnere, der alle haft forståelse for vores bekymring omkring Corona-virus. Langt de fleste har også været enige i beslutningen om at udskyde messen.

Det er vores indtryk, at de danske sundhedsmyndigheder håndterer situationen særdeles professionelt, men naturligvis har langt de fleste virksomheder og organisationer indført restriktioner for, hvilke arrangementer, deres medarbejdere må/bør deltage i.

Et arrangement af NMEE´s størrelse, som samler et par tusinde gæster – heraf flere udenlandske – kan være bekymrende for nogle.

Det er vores ønske, at Nordic Meetings & Events Expo 2020 skal være et positivt, lærende og inspirerende arrangement for den samlede møde- og eventbranche og netop den målsætning vil vi ikke kunne leve op til, hvis der mangler et betydeligt antal gæster og udstillere.

Hvad sker der med min tilmelding til messen?
Har du allerede tilmeldt dig messen, er du er stadigvæk tilmeldt og skal ikke ikke gøre noget. I næste uge sender vi dig en mail, hvor du kan genbekræfte din tilmelding og angive hvilken dag/dage, du ønsker at besøge messen til september.

Vi mener selv, at flytningen til 2. – 3. september er rettidig omhu og håber, at du har for forståelse for, at vi udskyder messen.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til Nordic Meetings & Events Expo i sensommeren. Skulle du have spørgsmål om messen, er du velkommen til at kontakte os på nmee@kursuslex.dk.

Partner