Om os

Kursuslex er arrangør af Nordic Meetings & Events Expo. Kursuslex har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til møde-, kursus- og konferenceplanlæggere. Værktøjerne består af messer, håndbøger, websites og andre arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan møde møde- og eventleverandører samt finde gode råd og inspiration til deres mødeplanlægning.

Kontakt os

Charlotte Vange, Projektleder

Charlotte er projektleder på Nordic Meetings & Events Expo. Hun er idegenerator og samlingspunkt for udstillere, sponsorer, samarbejdspartnere, udbydere af foredrag samt underholdning ved messerne. Er du interesseret i at være sponsor eller samarbejdspartner på messen er det Charlotte, du skal kontakte.

Tlf.: 38 14 60 47
Mail: cv@kursuslex.dk

Olina Jægergaard, Salgs- og marketingdirektør

Som Salgs- og marketingdirektør i Kursuslex er Olina den du skal kontakte, hvis du vil være udstiller på messen eller har spørgsmål omkring din stand på messen. Olina kan også hjælper dig med at målrette markedsføringen af din deltagelse på messen via Kursuslex' printmedier og digitale platforme.

Tlf.: 38 14 60 43
Mail: oj@kursuslex.dk

 

Charlotte Jørgensen, Key Account Manager

Som Key Account Manager i Kursuslex ved Charlotte en del om, hvordan du får noget ud af din markedsføring gennem Kursuslex’ medier, arrangementer og netværk. Ligesom Olina er Charlotte, den du skal kontakte, hvis du vil være udstiller på messen eller har spørgsmål omkring din stand på messen.

Tlf.: 38 14 60 45
Mail: cj@kursuslex.dk

 

Christian Guldager, Direktør

Christian er ejer og direktør i Kursuslex. Han har været i branchen i 30 år og med Kursuslex, er det hans mission, at mødeplanlæggere, hoteller, konferencesteder, eventbureauer samt andre leverandører finder frem til hinanden i det bedst tænkelige match. Er du interesseret i at høre mere om messen og Kursuslex generelt, er det Christian, du skal kontakte.

Tlf.: 38 14 60 44
Mail: cg@kursuslex.dk

Hovedsponsorer