Tilmelding

Tilmelding

Møde- og eventplanlægger
Sjælland
Kommer du fra Sjælland og arbejder du helt eller delvist med at planlægge og booke eksterne møder, kurser, konferencer, events og lignende, eller er ansvarlig for indkøb af firmaets hotelaftaler – så tilmeld dig herunder.

Tilmelding

Tilmelding

Møde- og eventplanlægger
Jylland/Fyn
Kommer du fra Jylland/Fyn og arbejder du helt eller delvist med at planlægge og booke eksterne møder, kurser, konferencer, events og lignende, eller er ansvarlig for indkøb af firmaets hotelaftaler, så tilmeld dig herunder. 

Tilmelding

Tilmelding

Studerende
Studerer du på en brancherelevant uddannelse, er du velkommen til at besøge messen. Der er et begrænset antal billetter til studerende.Det er derfor IKKE tilladt at kontakte udstillerne med henblik på praktikplads, job el.lign.

Tilmelding

Tilmelding

Øvrige gæster
Messen er en lukket fagmesse for møde- og eventindkøbere. Er du aktør i branchen og kender du ikke messen, kan du ansøge om en billet (der er begrænset antal billetter).

BEMÆRK! Det er ikke tilladt at markedsføre eller sælge produkter/ydelser overfor udstillere og øvrige gæster på messen. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning samt opkrævning af gebyr på Kr. 10.000.

Tilmelding

Tilmelding

Presse
Du kan få en adgangsbillet som journalist eller fotograf, hvis du ønsker at besøge Nordic Meetings & Events Expo med henblik på pressedækning.

Tilmelding

Hovedsponsorer