Mad og drikke


Besøg vores Food Corner 

På Nordic Meetings and Events Expo 2019 er der rig mulighed for at få stillet sulten hele dagen igennem.

I vores Food Corner kan du gå på oplevelse i de mange forskellige menuer, som er sammensat af Bella Center Copenhagens kokke.
Der tilbydes et udvalg, som spænder fra den sunde salat til italiensk ”bestsellers”, og spændende fortolkninger af klassiske retter fra ”Over in the States”.  

 

Fra jord til bord – og bæredygtigt tilbage igen

I Bella Center og i resten af BC Hospitality Group er bæredygtighed en integreret del af gæsteoplevelsen. Til Nordic Meetings and Events Expo kan du derfor se frem til at sætte tænderne i velsmagende madoplevelser, der gør godt for andet end bare dine smagsløg. 

Nose to tail

På et markareal går en stor flok grise rundt og roder med trynen i jordbunden. Det er BC Hospitality Groups egen bestand, der avles på Henrikfälts Gård kun en times kørsel fra København. Dyrevelfærd er et af gruppens helt store fokusområder, og ved at bruge svinekød fra egen avl kan man være helt sikker på, at grisene behandles med respekt for deres sundhed og velfærd. Desuden sørger de dygtige og kreative kokke for, at intet på grisen går til spilde.

På Nordic Meetings and Events Expo 2019 kan du blandt andet nyde kokkenes velsmagende anstrengelser ved foodtrucks rundt omkring i hallerne. 

Madspild nej tak

En 360-graders tilgang til bæredygtighed indebærer naturligvis også en ansvarsbevidst håndtering af madspild. BC Hospitality tager alle kneb i brug og vil gerne have gæsterne med på vognen. 

Rundt omkring i køkkenerne har alle kokke en madspils-app på deres telefon. Hver dag vejer de den mad, der er i overskud fra buffeter, restaurantserveringer osv. Tallene sammenkøres, og på den måde kan der holdes nøje øje med, om de forskellige initiativer mod madspild har den ønskede effekt. 

De tæller blandt andre mindre men hyppigere opfyldninger af buffeter og smarte Treatboxes, så gæster kan tage overskydende mad med hjem. Og som en bæredygtig krølle på historien afhentes den organiske affald, hvorefter det omdannes til biogas og gødning til ny bæredygtig produktion. Velbekomme.

Hovedsponsorer