Møde- og eventplanlægger gæst

Nordic Meetings & Events Expo 2020 er inspirationsmessen for alle, der planlægger og arrangerer eksterne møder og events. 
Der er gratis adgang for mødeplanlæggere. Begrænset adgang for studerende og leverandører uden stand.

Messen foregår den 2. og 3. september i Forum

Flere end 300 udstillere står klar og her er alt fra hoteller, kursuscentre, udstillingsvenues,
eventbureauer til  geografiske destinationer, transportselskaber, cateringfirmaer, foredragsbureauer etc.

Tilmelding NMEE 2020

 

Det siger mødeplanlæggerne om messen

"Jeg har tidligere valgt et mødested, som var med på messen, og som jeg ikke lige havde tænkt på ellers. Nemlig Kragerup Gods, som jeg først syntes var lidt langt væk. Men jeg ændrede holdning, da jeg havde talt med dem."

Lis Iben Olsen, Nuevolution (medicinalfirma)

 

"Jeg har nogle kolleger, som jeg følges med, og som laver nogle mindre ting. Vi fik lavet nogle gode leverandøraftaler sidste gang. Alt det udenoms kan jeg godt blive inspireret af. Jeg talte f.eks. med nogle af dem, der har underholdning, foredrag og indhold generelt."

Idahella Bacher, Astra
(institution til fremme af interessen for naturvidenskabelige fag)

Denne dag ”catcher” jeg op og ser, hvad der rører sig lige nu. Man er til stede den dag. Vi har tid til at tale med hinanden. Det er afslappende og sjovt, og alle har skuldrene nede. Der er en super god stemning.

Maria Tanil Kirkegaard, NNIT

ANNONCE:

"Jeg laver sjældent mange møder på forhånd. Helst bruger jeg mavefornemmelsen, når jeg går rundt på messen. Hvad ser jeg i den enkelte udstiller? Hvad oplever jeg? Det betyder mere, end hvad jeg har læst eller hørt på forhånd."

Susanne Løgstrup Amdisen, Mind Your Business

Partner