Best young talent

Nominerede 2020

 • Amanda Natalie Fellov: Themes & Event Manager, DFDS
  Amanda Natalie Fellov er nomineret på baggrund af hendes drivkraft og nytænkning i sin tid som Board Member hos MPI Scandinavia Chapter fra juni 2017- juni 2018. Amanda har et højt drive og et netværk der er beundringsværdigt, samtidig med, at hun er et frisk pust til sine omgivelser. Hun er enormt initiativrig, spilbar for alt og meget aktiv. Hun gør meget for at dygtiggøre sig hele tiden, kender branchen ud og ind og sørger for at holder sig ajour med udviklingen.

 • Anna Asmind Rosendal: Receptionistelev, Severin Kursuscenter
  Anna Asmind Rosendal er en meget professionel, imødekommende, entusiastisk og serviceminded kvinde. Hun er omstillingsparat, tør at tage styringen og lader sig ikke slå ud af udfordringer. Anna er skarp, omfavnende, lattermild og en person, der gør, at du husker Severin.

  Coop der har arbejdet sammen Anna fra starten af hendes karriere udtaler: 
  ”Anna har fra start fundet forståelsen for god service, og sætter sig lyn hurtigt ind i planlæggers sted. Anna formår altid at udvise en vis professionel tilgang til tingene, men samtidig levere den nærhed der skal til for, at skabe et godt samarbejde.”

 • Mohammed Hamudi Chancchiry: Conference Manager, Scandic Sluseholmen
  Mohammed Hamudii Chanchiry nomineres da han af mange i møde- og eventbranchen betegnes som en af de dygtigste mødeplanlæggere i Københavnsområdet. Han har en god forståelse for gæsten og formår at skabe tryghed omkring sine arrangementer. Mohammed har et meget højt service niveau, og allerede fra step 1 - føler du dig 100 % i de rigtige hænder. Der er intet Mohammed ikke kan ordne. Han har en stor viden og forståelse for de mennesker han arbejder med.