Best sustainable event

Nominerede 2020

 • Experiencepartner - Dell Technologies
  Experiencepartner udførte konferencen “Go Beyond” for Dell Technologies, med 250 deltagere fra 13 europæiske lande, på privat øen Obonjan i Kroatien. Eventet er nomineret til Best Sustainable Event, for bevidst fokus på reduktion af forbrug og miljøpåvirkning.

  På øen foregik transport til fods og forplejning kom overvejende fra lokale producenter. Knaphed på vand og strøm, dannede naturlige begrænsede rammer for forbrug under konferencen og oplevelsen af bæredygtig adfærd var tydelig.

  Indkvarteringen var i telte, luksus-telte og hytter, hvor det overordnede fokus var ”Tilbage til rødderne”, med reduceret energiforbrug i form af fællesbade og toiletfaciliteter. 

 • Novo Nordisk - Roskilde Dyrskue
  Novo Nordisk interne årsfest blev holdt for 10.000 medarbejdere med stort musik program, på Roskilde Dyrskueplads, som lagde græs og scener til festen.

  Årsfesten er blevet indstillet til Best Sustainable Event, for nogle imponerende tal som f.eks,, at Daka Reefood omdannede 9.600 kg madaffald til 8.826 kWh - det svarer til 323 dages varme i et gennemsnitshus. CO2-udslip til festen havde en reduktion på 6.848 kg, med en besparelse på ca. 10.000 kr.

  Der blev ikke benyttet plastflasker til vand under eventet og glas, papir, plast samt småt brændbart blev sorteret. Maskinerne til opsætning og nedtagning var eldrevne og dekorationerne var genbrug fra tidligere arrangementer.

 • Rodkjær Event - Kia, Go Green-kart
  Rodkjær lavede et markedsføringsevent for Kia, som skulle aktivere målgruppen; ”Potentielle købers børn” Go Green-kart blev derfor skræddersyet til de små størrelser, med Pedal Gokarts, Grønne kørekort, vindmøller, tatoveringer lavet af grønsagsbaserede farver samt Müslibarer og Juice, som blev givet til børnene på dagen. Dette samt dekorationerne brugt på dagen, var valgt med tanke sustainability og genanvendelse.

  Samtidigt målrettede eventet sig mod 5 af FN’s 17 verdensmål;
  Verdensmål for bæredygtig udvikling
 • Sundhed og trivsel
 • Ligestilling mellem kønnene
 • Industri, innovation og infrastruktur
 • Ansvarligt forbrug og produktion
 • Partnerskaber for handling