Best social event

Nominerede 2020

 • An Agency – Faerchs 50 års jubilæum
  An Agency er nomineret for det sociale event; Faerchs 50 års jubilæum - Et event fra fredag til søndag, med 1100 deltagende medarbejdere fra både ind og udland. Eventet inkluderede hotel reservationer, lokal og international transport med mere end 800 flybilletter til og fra festarrangementet, booking af internationale kunstnere, forplejning af deltagere samt tovholdere under aktiviteter til lørdagsarrangementet.

  En stor logistisk opgave - Færch kommenterede efter eventet: "En uforglemmelig aften, som har forbedret det internationale samarbejde. An Agency teamet havde et usædvanligt gå-på-mod samt en troværdig og ydmyg tilgang til opgaven". 

 • Humanic - Novo Nordisk – Collaboration Game
  Humanic fik til opgave af Novo Nordisk at lave et arrangement som aldrig var set før. Det skulle gøre op med silotænkning og vise hvor vigtig god kommunikation er for en effektiv virksomhed. Arrangementet skulle involvere 350 medarbejdere, som alle skulle samarbejde, på tværs af køn, alder, etnicitet, samtidig med, at ingen flaskehalse eller ventetid måtte opstå.

  Humanic kom med ”Collaboration Game”, en kædereaktion i 3 dele, med udgangspunkt i Novo Nordisk egne hovedtemaer. Alle medarbejdere blev aktiverede i hold og fokus blev lagt på den enkeltes evner og faglighed for at løse opgaven.

  The Collaboration Game er senere blevet inspirationen til Humanic’s faste teambuildingforløb ”Chain Reaction”.

 • kiwibirds – The O Club
  kiwibirds arrangerede et internt event hos Novo Nordisk for 400 medarbejdere i Tivoli Congress center. En fejring af lanceringen af diabetes 2 midlet, Ozempic. Et moderne og sofistikeret take på den klassiske ’galla fest’, blev skabt med udgangspunkt i den eksklusive ”The O Club” – en premium dinnerclub kun for de medarbejdere der havde været ombord på Ozempic-projektet.


  kiwibirds, kreerede en ”O-formet” scene midt i lokalet, som skabte en intim atmosfære, hvor alle deltagere kunne se aftenens overraskende indslag under hele eventen. Eftermiddagen blev salen omdannet til en natklub med en spektakulær live-koncert.

  Novo Nordisk kommentar: "kiwibirds har leveret på alle parametre på en meget stram deadline, med pop-up performances og koncept specifikke detaljer, som gav aftenen den sofistikerede og luksuriøse følelse, som de var ude efter".